NABÍZENÉ SLUŽBY

KOKTEJL

jednodušší forma pohoštění, ekonomicky méně náročné,organizovaná v průběhu dne. Sestává se z chuťovek, kanapek, desertů a nápojů. Možná studená i teplá forma občerstvení. Servíruje se z podnosů.

Složení i cena se vždy odvíjí od přání a možností klienta.

 

Podívejte se na nejčastější menu

COFFE BREAK

Jednoduché minimální občerstvení po zasedání, schůzích ráno i odpoledne. Sestává se z kávy, čaje, nealko nápojů , sladkého a slaného občerstvení.

Složení i cena se vždy odvíjí od přání a možností klienta.

 

Podívejte se na nejčastější menu

ČÍŠE VÍNA

jednoduchá forma občerstvení,ekonomicky nenáročná, organizovaná kdykoliv, zvláště pak po ukončení jednání. Doba trvání cca 40 minut a občerstvení se podává z podnosů. Sestává se šampaňského nebo různých druhů vín, nealko a různých druhů chuťovek.

Složení i cena se vždy odvíjí od přání a možností klienta.

 

Podívejte se na nejčastější menu

SVATEBNÍ HOSTINA

v rámci poskytování cateringových služeb zajišťujeme kompletní svatební servis.

- uvítací pohoštění před konáním oddávajícího ceremoniálu

- sklenku sektu po složení svatebního slibu

- slavnostní novomanželský přípitek

- servírování slavnostního gala obědu a provedení tradičních svatebních obyčejů

(rozbití talíře, jíst polévku z jednoho talíře svázáni jedním ubrusem atd.)

- svatební dort a jeho krájení společnou rukou novomanželů

- odpolední, večerní, již neformální párty, která většinou končí v  ranních hodinách.

 

Podívejte se na nejčastější menu

RAUT

raut již zdomácněl v českém jazyce, i když dříve se psalo rout (z anglického slova rout - zmatek, hemžení). Raut je druhem společenského setkání spojeného s pohoštěním. Nejčastěji se pořádá při slavnostních příležitostech jako je konference, vědecké symposium, filmová premiéra, slavnostní otevření nových prostor. Raut se většinou koná v prostorných sálech nebo venku pod širým nebem, v zahradách. Typické pro raut je, že pokrmy jsou nabízeny na dlouhých stolech a hosté sami za asistence obsluhy si mohou brát jednotlivé pokrmy.

 

Podívejte se na nejčastější menu

BANKET

banket je slavnostní hostina při niž jsou pokrmy servírovány sedícím hostům u tabulí či stolů, zpravidla dle zasedacího pořádku. Vyžaduje se společenský oblek.

 

Podívejte se na nejčastější menu

© Catering Zlatá Praha | 2014 Všechna práva vyhrazena